NOA App live

De nieuwe NOA app (android) geeft een indruk van de verschillende NOA tests en kan gebruikt worden ter voorbereiding op een assessment. Anna Blom, student psychologie aan de HvA testte de app: “Fijn om te oefenen ter voorbereiding op een assessment!”

In de app kunnen kandidaten oefenen met verschillende capaciteitentests en wordt informatie gegeven over de persoonlijkheids-, interesse- en competentietests van NOA.

Blom: “Ik heb weinig ervaring met assessments en capaciteitentests en moet die binnenkort doen als onderdeel van een sollicitatie. Dat vind ik behoorlijk spannend. Vooral tests met cijferreeksen en figuren vind ik lastig. Natuurlijk zijn er veel online tests. Maar het is juist prettig dat ik de NOA app op mijn telefoon kan doen. Bovendien geeft de app een realistisch beeld van wat ik kan verwachtten. Dat is een goede voorbereiding!”

Remko van den Berg, directeur van NOA: “Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers weten dat de app volledig stand alone werkt, er worden geen gegevens op een NOA server opgeslagen, de privacy is dus gegarandeerd.”

Deze nieuwe NOA app is in eerste instantie ontwikkeld voor android, dat heeft het grootste bereik. Van den Berg: “We wachten eerst de resultaten af van de gebruikers van de app voordat we beslissen of er ook een ios-versie komt. Tot nu toe zijn de reacties bijzonder positief.”

De app is te downloaden in de Google Play Store, zoek naar ‘NOA app’. Of klik hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.flores.noa_app