NOA in beeld - juli 2022

Nieuwe IT-manager

“Het heeft zo moeten zijn”, zegt Audy Dunk, de nieuwe IT-manager van NOA. “Op het moment dat ik dacht dat het misschien tijd was voor iets nieuws, was de vacature van NOA de eerste die ik zag. Het voelde meteen goed en nu ik hier twee maanden werk voelt het nog beter”, zegt Audy lachend. Qua test en assessments is Audy een ervaringsdeskundige, hij heeft er in de loop der jaren diverse gemaakt. En de psychologische kant van testen heeft hem altijd geïnteresseerd. Wat dat betreft zit hij op zijn plek bij NOA.

“IT is mijn passie, altijd zo geweest. Via diverse opleidingen en cursussen ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Hiervoor werkte ik bij defensie, een totaal ander soort organisatie. NOA is een klein bedrijf met een duidelijke en platte organisatie. Ze zien de waarde van de mensen en maken daar gebruik van. Het soort mensen dat hier werkt spreekt mij aan: nuchter en positief.”

Een andere passie van Audy is dansen. “Met name salsa, maar alle latin dansen doe ik graag. Samen met mijn vriendin, waarmee ik ook de liefde voor motorrijden en sporten deel. En na een drukke werkdag ontspan ik het best door te koken. Surinaams, dat is mijn keuken!”

Nieuw product: Op weg!

NOA brengt een volledige diagnosetool op het gebied van participatie op de markt: Op weg!

Op weg! is een meertalig online instrument dat de hele uitkeringspopulatie in kaart brengt. Nieuwe aanmelders, zittend bestand of statushouders: voor iedereen is een maatwerk testpakket samen te stellen. Het is een praktische tool die de in-, door- en uitstroom van de totale populatie uitkeringsgerechtigden bevordert. Kijk hier voor meer informatie.

12 juli 2022

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023