In deze nieuwe rubriek worden functionaliteiten binnen het NOA-online platform besproken.

Drie beheerders

Na afloop van een test kunnen nu niet één maar maximaal drie contactpersonen automatisch worden gemaild. U kunt zelf in de instellingen aangeven welke drie beheerders na het invullen van een test een mailtje met berichtgeving ontvangen. Dit biedt u en uw organisatie grotere flexibiliteit.

Rubriek FAQ onder het kopje Support

Bij Support deelnemers biedt de rubriek FAQ antwoord op bijna elk denkbare vraag van deelnemers. Van problemen bij het inloggen tot vragen over de testresultaten. Tevens staat er informatie over (online) tests en assessments en een link naar oefenopgaven.

Bij Support klanten vindt u zowel inhoudelijke als technische ondersteuning. En ook hier een zeer uitgebreide lijst met FAQ.

(Mocht u toch een vraag hebben die er niet bij staat, dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met uw accountmanager.)

Eigen tekst

Het is mogelijk om uw eigen introductie- en afsluitende tekst voor een kandidaat in de test te plaatsen. Ook het emailsjabloon van de automatische uitnodiging en bedank mail kunt u aanpassen met uw eigen tekst.

Het rapport kunt u downloaden in Word en ook hier kunt u uw eigen tekst toevoegen. Zo heeft u nog meer aan het rapport bij de bespreking met de kandidaat.

Oefenopgaven capaciteitentest online

Oefenen met de capaciteitentest kan online. Fijn voor kandidaten om te oefenen voordat ze een test moeten maken. De oefentest en uitleg staat, heel toepasselijk, onder de button Oefenen.

Anonimiseren

Het anonimisatieproces is afgerond. Klanten kunnen aangeven of ze willen dat de gegevens voor een, drie, of vijf jaar worden bewaard. Er zijn 4 miljoen testantwoorden verwijderd die persoonsgegevens bevatten. Op naar de volgende anonimisatieronde!

Automatisch PIP format

Binnen de kaders van de nieuwe wet inburgering worden gemeenten verplicht om een PIP (Persoonlijk plan Inburgering en Participatie) op te stellen voor alle inburgeringsplichtige nieuwkomers. Om gemeenten die gebruikmaken van het NOA statushouders assessment (PPS-V) hierbij te ondersteunen heeft NOA een automatisch PIP format toegevoegd aan het assessment rapport. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

09 maart 2020

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023