DSM

De instrumenten van NOA ondersteunen DSM bij duurzaam inzetbaar personeel. Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee duurzame waarde voor al zijn stakeholders.

Onze rol
Het hoge ambitie niveau van DSM heeft een grote impact op het HR beleid. Past de kennis, kunde en vaardigheden van de medewerkers bij de doelstellingen van DSM en past de strategie van DSM bij de ambitie van de medewerkers. De medewerkers krijgen binnen deze dynamiek een steeds groter wordende eigen verantwoordelijkheid. Om de medewerkers hierbij te ondersteunen zijn er loopbaancentra ingericht. Binnen deze centra worden de NOA HR instrumenten gebruikt om inzicht te geven en worden handvatten aangereikt voor verandering. De adviseurs op de loopbaancentra zijn getraind in het gebruik en interpretatie van de rapportages.

Onze toegevoegde waarde
Door het inzetten van de NOA instrumenten worden veranderingsprocessen geobjectiveerd en onderbouwd. Ook krijgen de kandidaten concrete handvatten aangereikt. De NOA instrumenten zijn eenvoudig, snel, concreet en door de beschikbaarheid via internet extreem toegankelijk en makkelijk in te zetten.

Het resultaat
Mede door de inzet van de NOA instrumenten kunnen medewerkers zelf aan de slag rondom het thema “duurzame inzetbaarheid”.

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023