Helpdesk in beeld

De helpdesk heeft een nieuwe supportmedewerker: Armand Tarabar. Sinds april bemant hij de helpdesk 25 uur per week en per juli werkt hij fulltime bij NOA. Armand deed een opleiding tot applicatieontwikkelaar en werkte hiervoor in de ict en als programmeur. Hij koos voor NOA omdat hier “alles bij elkaar komt”. “Psychologie heeft me altijd gefascineerd. Toch koos ik voor een opleiding tot applicatieontwikkelaar, vooral omdat de exacte kant daarvan me ook erg aanspreekt. Daar heb ik ook zeker geen spijt van, maar ik weet inmiddels dat ik toch meer de kant van de psychologie op wil.”

“Ik was niet op zoek naar aan andere baan en kwam de vacature bij NOA eigenlijk per toeval tegen, maar opeens viel voor mij alles op zijn plek. Mijn ict kennis en mijn belangstelling voor psychologie kan ik hier combineren. Het werk is afwisselend. Elke dag krijg je andere vragen en het is fijn als je mensen verder kunt helpen, iets voor ze kan oplossen. Het is de combinatie van elke dag verrassende vragen en werken binnen een gestructureerd bedrijf met een ontspannen werksfeer wat mijn baan zo leuk maakt.”

Advieslijn

De helpdesk van NOA biedt naast technische ondersteuning ook een inhoudelijke advieslijn. De advieslijn is er voor vragen over de inhoud van een testprogramma of de keuze van de normgroep of rapportscores die u niet begrijpt. Nadia Kaniuk is een van de medewerkers die u aan de telefoon kunt krijgen wanneer u de advieslijn belt. Nadia: “We krijgen veel vragen over scoring en het inzetten van normen. Maar ook algemene testadvies vragen of welke test het beste kan worden ingezet voor een kandidaat van 17 jaar. En een vaak terugkomende vraag is of het mogelijk is om een koppeling te maken met andere systemen. Ja dat is zeker mogelijk en NOA kan dat voor u doen!”

De helpdesk en advieslijn zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

020 50 40 800

07 juli 2021

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023