NOA in beeld - juli 2020

Nieuw: Training diversiteitscompetenties

De nieuwe NOA training diversiteitscompetenties geeft u handvaten om in uiteenlopende professionele situaties effectief om te gaan met mensen die een andere achtergrond hebben dan uzelf. Dit kunnen andere culturele achtergronden zijn, maar ook verschillen in sociale- en/of economische achtergrond, leeftijd of geaardheid.

De training wordt aangeboden in het open aanbod, maar in-company en maatwerk zijn ook mogelijk. Ook kan een module diversiteitscompetenties aan andere NOA-trainingen worden toegevoegd.

Meer weten over de NOA Training Diversiteitscompetenties? Neem voor meer informatie contact op met Anja Rosner, 020-5040800 of mail naar info@noa-vu.nl.

Zijn wetenschap en AI twee tegenpolen?

Wetenschap verklaart, terwijl AI voorspelt. In een interview met NSvP vertelt Jacqueline van Breemen hoe zij de brug wil slaan tussen deze twee ogenschijnlijk verschillende werelden. Daarvoor vergelijkt zij in haar onderzoek de eerlijkheid van verschillende selectiemethodes:

  1. De ‘ouderwetse’ manier, selecteren op basis van een test.
  2. De toepassing van voorspellende regressiemodellen.
  3. Machine learning modellen met persoonlijke variabelen.

Lees het hele interview hier https://www.innovatiefinwerk.nl/toekomst-van-werk-innovatie/2020/04/ai-en-recruitment-twee-handen-op-een-buik-liefde-van-één-kant

Programming in C#

Emma Levey is geslaagd voor het Microsoft examen Programming in C#. Binnen team NOA Online wil zij zich verder specialiseren in softwareontwikkeling om meer betrokken te zijn bij toekomstige ontwikkelingen in NOA Online. Dit is een eerste stap in die richting.

07 juli 2020

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023