NOA in beeld - november 2022

Nieuwe medewerker eerste en tweede lijn

“Het was tijd voor iets nieuws. Bij mijn vorige werkgever was ik na een aantal technische projecten gepromoveerd tot teamleider. Het was een logische stap, maar ik realiseerde me ook snel dat ik niet blij word van een managementfunctie. Mijn liefde ligt bij de techniek en ict en ben daar graag zelf mee bezig. Een voormalig collega van mij, die tegenwoordig voor NOA werkt, tipte mij over de vacature bij NOA. Tijdens het sollicitatiegesprek voelde het meteen van beide kanten goed”, zegt Nick Gelaudie.

Nick Gelaudie is medewerker eerste en tweede lijn. “Op dit moment vooral eerste lijn. Maar ik krijg bij NOA alle kansen om me in te werken en te groeien en ontwikkelen naar tweede lijn. Een geweldige kans want ik wil me graag verder ontwikkelen in applicatiebeheer en de databases.” Iets anders wat Nick aanspreekt is dat NOA een klein en betrokken bedrijf is. “Bij mijn vorige werkgever zat iedereen in zijn eigen hokje, figuurlijk gesproken. Bij NOA is iedereen heel open en betrokken bij elkaar, zowel qua werk als privé. Dat is voor mij nog een beetje wennen, maar vind ik wel mooi. Bij deze vind ik het leuk om te delen dat ik een enorme muziekliefhebber ben. En mijn vriendin en ik graag samen plaatjes gaan zoeken. En dan thuis de hele avond vinyl draaien. Dat is samen genieten.”

Terugblik op de NOA jubileumsworkshops ‘Ontwikkel je diversiteits-/ interculturele competenties’

Wij blikken tevreden terug op de gratis workshops ‘Ontwikkel je diversiteits-/ interculturele competenties’ die NOA in het kader van haar 25 jarig jubileum in het voorjaar van 2022 aan haar klanten heeft aangeboden.

In april, mei en juni konden wij onze klanten op een aantal middagen op ons NOA-kantoor op de Singel 262 in Amsterdam verwelkomen voor gratis workshops. Het waren boeiende en leerzame middagen die het beste kunnen worden samengevat door wat de deelnemers in de mentimeters hebben ingevuld.

Mocht u de workshop niet hebben kunnen bijwonen of eens zelf met uw collega’s willen organiseren, kijk dan op het NOA aanbod Training Diversiteitscompententies en/of neem contact op met Anja Rosner.

02 november 2022

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023