Ontwikkeling en vervolgstappen Talent Portal

De ontwikkeling van een digitaal platform was voor NOA niet nieuw, twee versies van NOA Online zijn Talent Portal voorgegaan. Echter is er in de ontwikkeling van Talent Portal op een gegeven moment voor gekozen om ook de software-ontwikkelingskant volledig zelf te gaan doen, zonder externe partner, met eigen softwareontwikkelaars.

“We zijn een psychologisch adviesbureau met veel ervaring rondom psychologische tests, maar nu zijn we ook softwareontwikkelaars geworden, dat is wel even wat nieuws.

Mijn taak als projectleider was aansturen van het ontwikkelproces en het bepalen van prioriteiten, altijd vanuit de visie van de uiteindelijke gebruiker. Er zijn veel betrokkenen die van alles willen, maar de vraag is altijd: is het belangrijk voor gebruikers en kandidaten?

Aan het eind van het ontwikkelproces kwam het moment waarop ook alle NOA-tests moesten worden overgezet. Dat was een intensieve periode: migreren, handmatig inbouwen en aanpassen, daarna doortesten en checken of alles werkt. Dat was dan ook meteen een hoogtepunt!”

Sjoerd Pieters, Projectleider NOA Talent Portal

Vanaf januari 2024 kunnen de eerste klanten gebruik gaan maken van Talent Portal. Beheerders krijgen dan ook een training met instructies over de inrichting en de mogelijkheden van het platform. En vanzelfsprekend zijn er ondersteunende filmpjes en documenten.

Overstappen naar het nieuwe platform kan binnen een bestaande jaarlijkse supportovereenkomst. Hiervoor zullen dus geen dubbele kosten gerekend gaan worden. Wel zal de prijsstructuur voor testafnames in het nieuwe platform worden aangepast, waarbij er geen aparte kosten voor rapportages meer gerekend worden. Alles zit bij de testprijs inbegrepen.

Klanten zullen in de loop van 2024 door NOA benaderd worden en ondersteund worden bij de overstap.

Voor meer informatie: NOA Talent Portal.

14 december 2023

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023