Wist u dat? - november 2022

Inloggen in uw NOA Online Management Systeem met uw nieuwe telefoon

Om aan de slag te gaan met het NOA Online Management Systeem, logt u eerst in, in uw eigen beheeromgeving. De beheeromgeving is de omgeving van uw organisatie binnen NOA online waarin u als beheerder kandidaten aanmaakt en rapporten downloadt. Dit doet u door de volgende link te kopiëren in uw browser: http://admin.noa-online.net/.

NOA maakt gebruik van tweestapsverificatie. Dit betekent dat u, naast het gebruik van uw gebruikersnaam en wachtwoord, ook een code ontvangt op uw mobiele telefoon die u nodig heeft om in te loggen in NOA Online. Door een code van uw mobiele telefoon te gebruiken vindt een extra identiteitscontrole plaats, hierdoor is het moeilijker voor onbevoegden om toegang te krijgen tot NOA Online.

Tweestapsverificatie is eenvoudig in te stellen. U kunt er daarnaast voor kiezen om maar één keer in de dertig dagen de extra code in te voeren tijdens het inloggen.

Nadat u bent ingelogd met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u kiezen of u de inlogcode uit een app wilt halen, of via SMS naar uw telefoon wilt laten versturen.

Als u gebruikt maakt van de app en u heeft een nieuwe telefoon dient u eerst via de SMS-optie in te loggen. Als bent ingelogd klikt u rechts bovenin op uw naam en vervolgens op het tabblad tweestapsverificatie (zie figuur 1). Onder het kopje ‘Authenticator (app) dient u aan de rechterzijde op de knop ‘Reset’ te klikken.

Figuur 1. Authenticator (App) resetten

Nadat u de knop ‘Reset’ hebt geklikt kunt u nu een opnieuw de stappen weer doorlopen om via de app in het NOA Online Management Systeem te komen.

 

02 november 2022

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023