NOA in beeld - maart 2022

Interesse in een gratis workshop Diversiteitscompetenties?

NOA biedt in het kader van haar 25 jarig jubileum een aantal gratis workshops ‘Ontwikkel je diversiteits-/ interculturele competenties’ aan haar NOA-relaties aan. Helaas konden enkele geplande workshops begin van het jaar niet doorgaan, daarom zijn er extra mogelijkheden in mei en juni: dinsdag 3 mei, dinsdag 24 mei en donderdag 2 juni.

Hier vindt u meer informatie over de inhoud, data en praktische informatie over de workshop.

Graag verwelkomen wij u bij NOA op de Singel 262 voor de workshops!

Nieuwe support medewerkers

NOA heeft twee nieuwe supportmedewerkers die u schijnbaar moeiteloos, met humor en oneindig veel geduld door alle ict-problemen helpen.

Sinds januari werkt Yeraz Ayana naast haar studie IT twee dagen per week als technisch supportmedewerker bij NOA. Yeraz: “Met iets waarin ik goed ben kan ik andere mensen ondersteunen, hun leven makkelijker maken, dat vind ik leuk. Hiervoor heb ik twee en een half jaar bij justitie gewerkt, dat was ook leuk, maar ik was toe aan nieuwe uitdagingen. Technisch supportmedewerker bij NOA sluit perfect aan bij mijn studie en mijn belangstelling voor psychologie. Ik vind de psychologische testen van NOA interessant. Ik heb er zelf ook een aantal gemaakt om te ervaren hoe ze in elkaar zitten. Ik vind het sowieso interessant om te zien en weten hoe andere mensen denken of hoe ze beslissingen nemen. Dat vond ik ook leuk aan mijn tijd dat ik in de Jongerenraad van Diemen zat. Ik vind het fijn als ik iets kan bijdragen aan mijn omgeving.”

“Wat me naast het werk ook aanspreekt bij NOA is dat het een relatief kleine organisatie is. Ik ken alle mensen. Bij justitie was dat wel anders! Het werk bij NOA is interessant en afwisselend. Ik vind het prettig dat ik continu moet nadenken over oplossingen en het is nog leuker dat we dat ook als team doen.”

In haar vrije tijd wroet Yeraz graag met haar handen in haar moestuin. “Het is fijn werk en het is bijzonder als je kleine plantjes ziet veranderen in groenten die je later bereidt tot lekker eten. Bovendien kom ik er echt tot rust en dat kan ik soms ook wel gebruiken. Ik ben altijd druk en heb te weinig dagen in een week.”

Ook Muriël de Jonge was toe aan een nieuwe uitdaging en vond die afgelopen november bij NOA als supportmedewerker. “Ik heb zeven jaar met veel plezier bij Assessio Group gewerkt, de laatste paar jaar als Assistent Manager Customer Support maar daar kon ik niet meer doorgroeien. Ik was toe aan nieuwe projecten en uitdagingen. Via Indeed ben ik bij NOA terechtgekomen. Dat was een goede stap. NOA is weliswaar een kleine organisatie wat mij weer deed denken aan de oude tijd bij Assessio Group, maar juist daardoor kan ik hier mijn expertise kwijt en veel stappen maken. Je krijgt hier echt de kans om verder te groeien als je dat wil. De expertise die je hebt neem je natuurlijk mee, zo weet ik dat coördineren en overzicht houden sterke kanten zijn, dat is handig als supportmedewerker. Tevens heb ik lang gewerkt voor accountmanagers en bied ik nu ook hulp aan waar nodig is. Maar ik vind het vooral leuk om hele nieuwe dingen te doen, zoals vragen inbouwen en testen controleren. Ik vind het leuk om me daarin te verdiepen. Ik wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten. Dat heb ik eigenlijk met alles. Ook met koken, dan wil ik weten hoe een gerecht in elkaar zit. Ik ben een enorme foody, ga graag uit eten en lees foodblogs. En organiseer graag dinertjes en kook dan uitgebreid voor een groepje vrienden. Ik ben blij dat dat weer kan!”

Nieuwe medewerkers: Ook Sjoerd Pieters is het NOA team komen versterken. Sjoerd is projectleider en vertelt in de rubriek Het Project over zijn eerste project bij NOA en stelt zichzelf voor. Klik hier

Webinars

Rik Hoogland commercieel directeur van NOA gaf een webinar over ‘diversiteit binnen assessments’.

In zijn webinar legt hij uit waarom het de meeste organisaties, ondanks alle inspanningen, niet lukt een diverser werknemersbestand te creëren. Volgens Hoogland heeft het alles te maken met de manier waarop veel organisaties rekruteren. Benieuwd hoe het anders kan? Kijk het webinar [link]

04 mei 2022

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023