NOA Jubileum

Op 14 oktober jongstleden hebben we het 25-jarig bestaan van Stichting NOA gevierd met een symposium in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Het thema was, hoe kan het ook anders: diversiteit.

Met ongeveer 200 deelnemers en interessante sprekers uit verschillende werkvelden was het een zeer geslaagde middag, en wat fijn om elkaar weer eens in de ogen te kunnen kijken!

Klik hier voor het programma en de presentaties van de verschillende sprekers.

Op het symposium is aan alle deelnemers ons lustrumboek ‘Omgaan met culturele diversiteit in onderwijs, werk en selectiesituaties – Stichting NOA 25 jaar’ uitgereikt. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in dit boek, mocht u het boek willen ontvangen dan kunt u hier uw adresgegevens doorgeven. U krijgt het boek dan kosteloos toegestuurd.

Tevens biedt NOA in het kader van haar jubileum een aantal gratis workshops aan, waarmee u uw diversiteitscompetenties (verder) kunt ontwikkelen. Deze workshops worden verzorgd op een aantal middagen in het NOA kantoor op het Singel 262 te Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. Hoe eerder u zich aanmeldt hoe groter de kans dat u kunt deelnemen!

Ten slotte zijn we heel blij dat we 54 vluchtelingen met onze NOA scholarships hebben kunnen ondersteunen om hun kansen op werk te vergroten (totaal uitgekeerd bedrag € 100.000). Wij wensen hen allen veel succes!

We hopen de komende jaren door te kunnen gaan met ons werk om de toepasbaarheid van psychologische instrumenten bij personen met diverse culturele achtergronden te vergroten en daarbij ook met u samen te werken.

Remko van den Berg, directeur NOA

02 november 2021

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023