Wist u dat? Juli 2023

Handleiding Op Weg!

Voor gebruikers van Op Weg! staat er een handige handleiding in het NOA-online platform. Hierin vindt u alles over hoe u deze tests kunt inzetten. Maar het is ook handig als naslagwerk als u er niet uitkomt of even wilt opzoeken hoe een bepaalde functionaliteit werkt. Beheerders kunnen de handleiding terugvinden in het project Op Weg! Inburgering of Regulier, onder het tabblad ‘documenten’.

NOA-online.net betrokken bij data lek?!

Bij NOA doen we alles eraan om onze data zo goed mogelijk te beschermen. Hierin hebben de gebruikers van NOA-Online ook een belangrijke rol. Onlangs kregen wij van een klant het bericht dat zij een melding hadden gekregen dat NOA-online.net betrokken was bij een data lek.
Dit was gelukkig niet het geval. Deze melding kun je krijgen als je hetzelfde wachtwoord gebruikt voor verschillende platformen. Als één van deze platformen betrokken is bij een datalek dan kan op andere platformen waar je dezelfde combinatie van inlognaam en wachtwoord gebruikt deze melding verschijnen. Wanneer je een dergelijke melding ontvangt, verander dan direct je wachtwoord. Verder is ons advies om voor NOA Online een uniek wachtwoord te gebruiken. Op deze manier blijft jullie data zo goed mogelijk beschermd.
Gelukkig is het wel zo dat een potentiële indringer niet voldoende heeft aan alleen een inlognaam en wachtwoord, omdat NOA-Online werkt met tweestapsverificatie. Bij vragen, twijfels of behoefte aan advies kan altijd contact opgenomen worden met onze helpdesk of uw accountmanager.

 

30 juni 2023

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023