Wist u dat? november 2020

In deze rubriek worden functionaliteiten binnen het NOA-online platform besproken.

NOA online een grote update heeft gehad?

Ongeveer een maand geleden is een grootschalige update aangekondigd en in het weekend van 24 oktober is deze update succesvol uitgevoerd.

Het afgelopen jaar heeft NOA samen met experts gekeken naar de onderliggende infrastructuur van NOA Online. Op basis hiervan is deze infrastructuur vernieuwd, met extra aandacht voor het verder beveiligen van de applicatie en database en het verhogen van de snelheid van de afnames en de rapportages. De update biedt daarnaast ook extra ontwikkelmogelijkheden in NOA Online, en zorgt ervoor  dat wij nieuwe technologieën kunnen gaan gebruiken bij de softwareontwikkeling.

Maatwerk kolommen toevoegen

Wilt u meer informatie van uw kandidaten in het overzicht opnemen? Dat kan!

U kunt extra kolommen laten toevoegen aan het kandidatenoverzicht. Deze kolommen kunnen extra informatie over de kandidaat bevatten, zoals de score op een bepaalde test of de opleiding van de kandidaat. Via de knop ‘download alle gegevens’ kunt u makkelijk een uitdraai maken van alle informatie in het kandidatenoverzicht, inclusief de extra kolommen. De kosten voor de aanpassing zijn beperkt en afhankelijk van het type informatie dat dient te worden toegevoegd.

Custom import mogelijk

Het is mogelijk om tijdens het aanmaken van kandidaten extra informatie in het systeem mee te geven zodat de kandidaat dat zelf niet hoeft in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan extra persoonsgegevens of opleidingsinformatie. Voordeel is dat de kandidaat voorafgaand aan de test zelf geen persoonsgegevens hoeft in te vullen en zich kan concentreren op de test. En u heeft meer controle over de gegevens die ingevuld worden, bijvoorbeeld dat er gebruik wordt gemaakt van een werk emailadres in plaats van een privé e-mailadres.

Documenten uploaden

U kunt documenten van het eigen bedrijf laten uploaden door NOA. Deze documenten staan dan onder de ‘Support’ tab en zijn zichtbaar voor alle beheerders van het betreffende project of voor alle beheerders van de organisatie, afhankelijk van het document. Beheerders kunnen het document downloaden vanuit NOA Online. Via de ‘Stuur e-mail’ functie kan het  document ook worden meegestuurd in een e-mail naar kandidaten. Bijvoorbeeld een handleiding of extra informatie die wordt meegestuurd met de test uitnodiging.

 

04 november 2020

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023