Testnieuws - november 2021

Hieronder volgt een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

  • Naar aanleiding van ervaringen van klanten hebben wij enkele aanpassingen doorgevoerd aan de schaal Integriteit in onze persoonlijkheidsvragenlijst MPT-Big Six.

Wijziging terminologie en rapportageteksten

We hebben ‘negatief geladen’ termen en beschrijvingen in de rapportages aangepast, zonder daarbij van de daadwerkelijke inhoud af te wijken. De domeinnaam en de namen van de facetten zijn eveneens aangepast. Nieuw domeinnaam: ‘Integer en bescheiden’, de nieuwe facetnamen: Open en eerlijk, Oprecht en direct en Statusbehoefte. We hopen dat we met deze tekstuele aanpassingen een beter te accepteren en makkelijker te bespreken rapportage kunnen aanbieden voor de kandidaat en de assessor.

Rapportage zonder scores Integriteit

Als Integriteit niet belangrijk is voor het doel van afname, dan kunt u er voor kiezen om een rapport te generen met alleen de overige vijf persoonlijkheidsdimensies. Mocht u dit willen dat kunt u onze helpdesk vragen dit rapport aan uw NOA online omgeving te laten toevoegen (info@noa-vu.nl; 020-5040800). 

  • Na een complete herziening van de rapportage is de StudieVoortgangsmeter (bedoeld voor het MBO) helemaal af. In een aparte mailing zullen wij hier nader over informeren. 
  • Deze periode van het jaar staat in het teken van de voorbereidingen van de selectie-assessments die vanaf half januari 2022 weer gaan plaatsvinden. Dit zal voor een deel weer live op locatie zijn, maar er zijn ook opleidingen die ervoor kiezen om selectie-assessments onder online toezicht te blijven afnemen. 
  • Wist u dat er tot nu toe 17.000 tests en assessments van NOA zijn afgenomen in combinatie met online toezicht via ProctorExam? Door Covid-19 bood dit een oplossing om afnames van tests en assessments door te kunnen laten gaan, maar het lijkt ook een blijvende oplossing te zijn bijvoorbeeld voor 21+ toelatingsonderzoeken. Ook aan de samenwerking en integratie blijven wij ontwikkelen. 
  • Onze testtrainingen lopen in deze periode gewoon (online) door. Klik hier voor informatie over de ‘open inschrijving’ testtrainingen. Neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden voor training op afstand.
02 november 2021

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar nieuws en handige tips!

Tip: Accepteer eerst onze Google recaptcha cookies

Onze certificaten

ISO 9001 TUV 2023 ISO 27001 TUV 2023